Sejur in Ammoudia (faceti clik pentru detalii)

Ammoudia este un sat pescaresc asezat pe malul Marii Ionice la 10 kilometri spre miazazi de statiunea Parga. Atmosfera generala a localitatii este una de liniste si buna dispozitie, zambete si multa verdeata.

Plaja generoasa arata priviri un nisip fin fara scoici taioase sau bolovani. Intrarea in apa este foarte lina, fundul apei fiind acoperit de acelasi nisip fin ca al plajei. Nu exista arici de mare sau pietre ascutite care sa raneasca piciorul. Fundul marii coboara lin, creste si iar coboara lin. Poti sta in apa cu picioarele pe fund la mare distanta de mal. Toate aceste caracteristici fac ca plaja din Ammoudia sa fie ideala pentru familiile cu copii dar si pentru cei care nu stiu sa inoate. Sezlongurile si umbrelutele de pe plaja sunt oferite gratis daca faci o mica consumatie. O bere, un frapee sau un cocktail sunt la preturi intre 3-5 euro. Exista si oferte speciale la preturi promo.

Tavernele cu specific pescaresc servesc in fiecare zi peste proaspat prins de dimineata. Preturile la mancare cu specific grecesc sunt foarte decente. Meniul zilei este de cele mai multe ori o alegere isteata si te ajuta sa primesti mai mult la un pret mai mic.

Exista 3 mini marketuri de unde va puteti face cumparaturi alimentare si multe buticuri cu produse de plaja si suveniruri.