De ce toate drumurile duc la Roma?

Pentru ca Roma este raspunsul la intrebari, cautari si framantari.

Pentru ca in Cetatea Eterna fiecare calator isi gaseste locul.

Pentru ca acolo afli intotdeauna  nestiutul.


4 Comments

admin

August 20, 2015 at 12:59 am

Daca cauti locul unde sa te intalnesti cu tine insuti in Roma vei gasi nenumarate prilejuri de a medita asupra sensurilor ascunse ale vietii.

admin

August 23, 2015 at 2:03 pm

Daca esti pasionat de istorie ai ajuns exact unde trebuie; in Roma totul iti povesteste de trecut: de la piatra care margineste Via Appia Antica si pana la zidirea peste zidire existenta in structura majoritatii edificiilor. Oculusul fascinant al Panteonului, imensitatea si grandoarea Coloseumului, liniile zvelte ale Columnei lui Traian, masivitatea si farmecul geometric al castelului San Angelo sunt repere ale trecutului care fac ca metropola care le gazduieste sa fie cea mai faimoasa din lume. La fiecare pas istoria este omniprezenta in Roma.

admin

August 25, 2015 at 1:10 am

Daca cauti un loc unde sa cauti sa stai de vorba cu Dumnezeul crestin sutele de biserici , manastiri, si altare te vor primii cu atmosfera lor de pace , liniste si puritate. Catedrale grandioase ca Santa Maria Magiore sau San Paolo in Laterano dar si mici biserici cu un farmec aparte cum ar fi San Pietro in Vincoli sau San Carlo alle Quattro Fontane au in comun fiorul misterios al crestinismului baroc.

admin

August 26, 2015 at 10:58 pm

Daca iubesti filmul categoric un loc aparte in inima ta il ocupa si capodoperele lui Fellini. Italia are o bogata filmografie tocmai de aceea nu trebuie sa ratezi o vizita la Cinecitta , unul dintre cele mai mari studiouri de film din Europa . Astfel pentru un pret modic de numai cativa euro poti intra si petrece o zi minunata in lumea magica a filmului.

Log out of this account

Leave a Reply